Gräs = dum ihuvudet!

hahahhahaha! wärsting är som människor! blir dum i huvudet av gräs! x'D lite roligt xD

sexigt!

detta är så härligt när en kille gör det på en :3

hahha ;3

http://www.hahgay.com ;D

Dagens diss!

går till cornelia och hennes dryghet. asso det finns ingen drygare -.- hon är nästan som Hanna widerstedt. Men Hanna widerstedt är bättre för hon har ett fint namn!

Simon är en tjuv!

HAha simon har tagit mina glasögon :3

hmmmmmmmm fuck!

Är skit trött (y) ska fixa lite frågor på elevcentralen! HEJ

skolan kommer bli ett helvete imon!

Gjort klar 3 läxor av 5! resten fixas imon! Jag säger godnatt nu när klockan är 23. 46 ;)

hahha


välkommen till mitt liv!



Dagens låt!:)


awww :')

Boy: I'm a superhero. Guess my name.
Girl: Superman? Ironman?
Boy: No, Yourman ♥

skolan är bäst! vem försöker jag lura !?

sitter i skolan nu! fett tråkigt! men ska ha tyska snart. -.- halv elva drar vi till sandviken på framtids dagarna. Fuck this.

VILL HA!

Smycken - Ringar - Mustasch Dubbelring Svart

En kille som står vi mig iaf! 



Träning = nja!

Träningen gick sådär. Han var okoncentrerad i början på travbommarna. Sen på galoppbommarna gick han super! skit fin över dom. Sen när vi hoppa lite lägre hinder så gick han jätte bra i början  sen blev han trött på slutet. men inte så mycket att göra åt det. :p
-
Men han är ändå den finaste :3

Svårt liv eller!?

Haha, ganska roligt. alla har svårt. Men det är gansk roligt att dom flesta går runt och berättar för alla "hur svårt dom har". ja man kan ha svårt. jag vet känslan. om alla såg mitt liv från mitt perspektiv skulle alla fatta varför jag är som jag är. haha, jag undrar varför alla pratar skit om alla. Ne jag vet varför. ingen kommer tycka synd om er. berätta ist vad som har hänt till en person, inte hela jävla skolan. om man berättar för fler personer så tror man ju mindre på personen. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ FOLK SOM SITTER OCH SÄGER : JAG VILL BARA DÖ! ingen annan kan ta dig ur skiten förutom du. suckar bara. tycker inte synd om er som sitter du och skriver så. Själv gjort det, haha jag var så barnslig! väx upp! :)
-
Sen så är det inte så med alla. Alla går inte runt och säger att det är svårt för dom. jag lider med er som har svårt. men blir förbannad på folk som sitter och typ skryter att  dom har det svårt hemma eller något. Jag tycker mer synd om dom som går med ett pokerface. det är er det e synd om.
-

Dagens låt!:)


pro eller!?

pro!? ÖHH JA !?

Träning, babe! ;)

Ikväll är det träning!!!!!!! yes fan vad härligt. fett jävla taggad. I torsdag gick han ju så jävla bra. men får vi se hur han går idag! ;D
-
sitter i skolan med två flum tanter och väntar på bättre tider, ne då ;) men jag vill inte gå i skolan! :(((((((
Hatar matte! ta bort det!

yeeeeeeeeeees! eller va !?

Imon är det matte prov! :D fuck this. Kan inte ett piss.säger hejdå till E i matte -.- Härligt att man får reda på det idag (y)
tummen upp till denna bild! (y)
-
Tar och blir "sjuk" men det kommer aldrig lyckas.
-
nu ska jag lägga mig och söva lite. annars somnar jag på lektionerna imon med.

,


Helgen.

Fredagen: red med Elin en tur. sen på kvällen kidnappa vi henne. vi hade fett roligt. Hon har ju fyllt 15 ;) så då hade vi en liten "fest" eller vad man ska säga xD vi hade fett roligt iaf :)
.
Lördag : var bara fixa allt tills söndagen. konfimerade mig ju ;D men var fett trött. Men var bara att jobba på. Red på kvällen. var ganska skönt. han var fin men jobba inte så mycket med han. Han var ganska seg men dom har fått börja att sova ute satt då måste dom bara komma in i rutinerna.
.
Söndag: konfimerade mig. Hade över släkten och hade trevligt! Sen på eftermiddagen bada mamma och jag :D sen var det bara att steka! red senare på kvällen. :)
.
NU TYSKA!

humor!


HAHAHAHHAHAHAH!


true story!


hoppträning!

Hoppträningen gick super igår. hoppa kombernation på 1 meter. bästa träningen på länge! han var super. gud vad skönt det var att hoppa. har inte gjort det på länge. gud vad skönt att han gick super!

hihi

by Jeff Thomas / Azuzephre

ÅHH!

bara jag som börja grina när jag såg  pojken i den randiga pyjamasen :( <3

(y)

Känslan man får när man har så jävla ont i magen! :( Har jätte ont! vill spy! :'( Men bara lida genom dagen!
.
är as trött. Prata itelefon till typ kvart i tolv. HAhah men kul var det ! ;D
Roliga tider! :ppppppppppppppppppppp

mums! ♥


Äntligen!

Har varit på trafikskolan idag. Nu börjar läsningen av AM-Kort;D hoppas jag klarar det! xD
:D:D:D

Dagens låt!:)


Fan vad duktig jag är!

Igår sprang jag vårruset. Sprang på 33 min. 5 min bättre än förra året. Jätte nöjd med mig själv! Men jag tog ut mig för mycket på slutet. Jag skulle kuta in i mål så börja jag springa för långt bort -.- så jag höll på spy (y) -.-
.
Nu ska jag träna till nästa lopp. och det är tjejmilen ;) Det är 1 mil så bara träna hela sommaren (y) Hoppas att jag kan vara med ;o d:
.
Har inte ont i kroppen sen igår iaf :D (Y)

It's monday! Fuck!

Det är måndag idag tyvärr :/ Hatar måndAGAR! idag blir det plugga hos morfar och sen tror jag att jag ska rida en sväng. :) Sen ska jag väl hålla tummarna för Elin som ska skriva upp idag! :D (y)
Grattis :D

Grattis!

Grattis snygging! du är byxmyndig nu! ;D

Söndags!

Tävla igår. Red en LB:1. Riktigt nöjd med Wärsting! Han gick super på framridningen. Helt otrolig då! :) Gick i as fin form. Sen när vi kommer in på banan går det lite sämre men han går riktigt bra där med. 300 gånger bättre! Och jag red 30000 gånger bättre :D
.
Det som var mest synd var att domaren var as hård. Vi fick 51.03%. Men om det hade varit en bättre domare som inte dömer som att det skulle vara regional tävling skulle jag fått typ 55 % eller mer. Men domaren var en jävla kärring som var dum i huvudet bara. :) Hon dömde ner dom grövre hästarna. Sen när hon hade haft paus mitt i så hade ingen fått över 60 % och så helt plötsligt ligger dom flesta på 60 %. Den som låg 1 innan paus hade typ 57 % sen efter paus kommer det in en tjej som får 64%. Då undrar man hur hon tänker. Sen var det en tjej som red. Hennes  häst gick inte på form eller något och hon får 58 % då börjar man fundera. -.- Stor fett diss till denna kärring! (y) Christina Hahne är en dålig domare! (Y) :D
.
MEn wärsting var iaf fin! :D

Lördags!

I lördags var jag i sockholm på GÖRNA LUND! :D Vi hade skit kul. Åkte massa (y) Och gått spökhuset. Jag,Emma,ELin, Eric, Arvid och Viktor var as rädd. Sen så kommer Fredrik och bryr sig typ inte. Vi andra gömmer sig bakom varandra. xD Första gången fick Eric gå själv för ett spöke börja stanna han och sånt. hahaha xD Vi hade jätte roligt! Tur man följde med på resan. Sen på vägen hem mobbade alla mig och viktor och stanna när vi ville kissa. Inte roligt. Och så niklas som körde dryga på oss bara :o inte snällt! xD

Lägret.

Hade kul på lägret. bara ont som fan i kroppen. Man ska inte bråka med starka killar när man spelar fotboll! xD
.
Bada för första gången för iår utomhus. KALLT. jag var först i och först ur. xD as kallt.
Vi hade as trevligt! :)

,,


Känns ju bra or not!

idag åker jag på konfermationsläger. Roligt hoppas ja!
HAr ridit en gång på wärsting denna vecka. Idag ska tove åka på pay and jump med honom. Sen får jag rida honom på en långtur i mon. på Lördag hinner jag inte rida. Grönan då! Sen på Söndag tävlar jag. Det kommer gå åt helvetet. Men hoppas  att han går bra. MEn bara försöka rida bättre. Det är dressyr så vi får väl se. Sen nästa vecka är det bara köra lång ridning hela veckan tror jag. Försöka iaf. Han har iaf blivit riden tisdag, onsdag, torsdag och fredag. så han har ju fått rört sig iaf. :)
KRAM!

Dagens låt! xD

HAHAHAHAH XD as rolig!

DISS!

Dissen går till Peters nya låt! Verkligen dålig.

Ung agenda! :)

Var ju på ung agenda i måndags och igår. Vi skulle diskturea fram nya ideer och vad som man kunna förbättra skolan. Vi tog upp mycket saker som kunde förbättras. idag håller det på med. Men vi kunde inte vara kvar.  så idag får politikerna höra vad vi kommit fram till. Sen har vi oxå diskuterat framtidens skola. Allt var seriöst och moget för en gång skull. Väldigt roligt och jvi har haft jätte roligt och trevligt :)
.
Nu skolan! :)

Bästa tävlingen!

Idag var det wärsting och min bästa tävling. Han gick super i båda klasserna. i första L:C så kom vi 6 av 4 placerade. Sen i lagklassen vägra han för att jag red dåligt :p men laget kom 4 :) sjukt duktigt lag :)
.
sticker till stockholm i mon så kommer blogga på tisdag om allt! kommer bli härligt (y) HEJDÅ !

yes!

Två kilo mindre! JAAAAAAAAAAAA !

jaooooo!

Har ont i kroppen. :/ har smörjt sadeln och stövlarna. bara resten som ska fixas! men Ska ride med Emma först ;) när vi väl ska rida. blir väl plocka lite på rummet. packa väskan tills måndag! sticker till stockholm med skolan. Eller rättare sagt elin och två lärare ;) kommer hem på tisdagen. :)
-
imon då jävlar ska vi äga! fett taggad! :D
-
så glaD! älskar det. det är fett härligt. :)

glad!

Är as glad. Har spelat brännboll mot vinnersjö. fett roligt. Sen spöa Elin och jag tobbe ;D skit roligt faktiskt. nästa gång jag ser honom ska jag dampa loss på han! (Y) Fina blåmärken iaf. ;D As roligt. Nu ska jag gå över till emma en sväng och snacka lite ;D
Ansiktet ändras!

jao!

Fett tråkigt väder. Nu brännboll! ;D

Dagens låt!:)

eva eastwood♥ Regn bara regn!

Älska bilden!


!!

fett trött. och myssugen!

killar!

★ En tjej älskar att ha killens tröjor på sig
★ Tjejer älskar att pussas. När som helst
★ klicka aldrig upptaget när hon ringer.
... ★ Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.
★ En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo
★ När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen, och viska i hennes öra att du älskar henne
★ Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen
★ Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter, även om hon ber dig dra åt helvete.
★ Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan!
★ Dissa henne inte för att sitta hemma och spela! du anar inte hur ont de gör..




Träning!

Fett taggad till träningen:D Men nu läxa D:

pöss!

DRICK DEN!

Bästa filmen!

Easy A är as bra. bästa filmen. <3

usch!

Sitter i skolan och vädret är tråkigt. Ska in till sandviken efter skolan med mamma och pappa! ;o
.
Sen hem och rida. imon är det hoppträning. ska försöka göra honom pigg till träningen idag ;D leka lite med han kanske. ;D

hehehe ;D


Godnatt!

Godnatt sötnosar! ;)

HELT OTROLIGT!

Kan tyskan tills imön (y)
.
Red en "lång" tur på wärsting. Red i enochhalvtimme. Han var jobbig efter grusvägen. men när han kom pupp i skogen var han lika pigg och glad. han älskar att gå i skogen! tur jag har min lilla prins! <3 Han är helt fantastik! <3
.
Då är det tävling på söndag. hoppning! Ska gå nolla i båda L:C nu! mohahaha!;D

hahahaha xd

lite roligt !

Dagens låt!:)

Lyssna på låten. den är så fin.!

a


DÖR NU!

HEjdå. dör. ses i himmlen snyggningar!

...






[x] kört bil 
[x]varit full 
[x]varit kär 
[ ]bråkat med polis 
[x]hånglat 
[X]skolkat 
[x]älskar eller saknar någon just nu 
[x ]somnat i skolan 
[ ]Fått utegångsförbud 
[x]tittat på en solnedgång 
[ ]sovit under stjärnorna 
[x]blivit kittlad 
[ ]Nördat framför datan en hel natt 
[x]uppträtt på en scen och gjort bort mig 
[ ]blivit avstängd från skolan 
[x]hatat mitt utseende 
[x]gråtit mig själv till sömns 
[x]fångat en snöflinga på tungan 
[x]dansat i regn 
[x]hoppat i en vattenpöl 
[x]Är kär 
[ ]varit otrogen 
[x]dampat 
[x]är singel 
[x]fått snacka med rektorn 
[x]har en bästis 
[x]har kysst en tjej 
[x]busringt 
[x]dansat inför publik 
[]Dricker 
[ ]snusar 
[ ]röker 
[ ]Tatueringar 
[]Piercad 
[x]Född i Sverige 
[x]Fuskat i spel 
[ ]Varit i knytnävsslagsmål 
[ ]Varit i en bilolycka

Måndag :/

Idag e det jävla måndag. MEn ta nya tag. sticker till morfar och pratar och pluggar lite ;D

tänker inte-

Tänker inte skriva om tävlingen. Kan säga att jag aldrig ska rida dressyr mer :)

Dagens låt!:)

vet att det är mycket maskinen. men lyssnar bara på dom. Kan drömma mig bort med dom! <3 det är mitt sätt att tänka!

Taggga!

ÄR taggad nu. nu jävlar ska vi få över 60% annars blir jag lack. Han går i stadig form i trav och galoppen! ;o men kommer få minus på några ställen tyvär :/ men hoppas jag får över 60 iaf. Mamma ba : du kommer vinna. hahah dagens skämt!  Det finns så många finare. men. han är finast även hur han går!
.
Och mamma har klippt av mannen  på wärsting! och jag tillät det :( han ser ut som att ha skabb stackarn1 :(
snart sticker vi ;) hejdå puss!

Dagens låt!:)


hahha!

Hunnit med mycke idag. ridit två hästar, fixat tills imon handlat nya kläder och vikit tvätt ;D
Hopp med lejtan. hoppa 80 cm. det är bra för henne. Hon måste bara lära sig att komma närmare hindrerna :)
wärsting gick dressyr. Han gick så fint så. imon får man hålla tummarna på att han går bra! :D
Nu ska jag mysa med familjen puss;*

röstA !

SÄND RSP TILL DALARNA! ;D Skänk oss en röst här!
http://www.facebook.com/questions/451607698198218/
RÖSTA :D <3

mm!

då var det slut.

Dagens låt!:)

Maskinen. Undan för pundarn! ;D

Seriöst.

Suttit i sandviken på något barnslig sak. KUL! not. men slapp skolan iaf ;o
ridit med Elin. ikväll händer det inte så mycket. mest lite annat.
Ska försöka få mamma och åka och handla med mig imön. xD
Wärsting ska  ridas genom i mon. Allt ska sitta. och på söndag smäller det. det är inte mycket starter. skönt det iaf. 5 lag. 20 starter. :)

Dagens låt!:)

Masiknen! nononom! Älskningarna! nononom!

jajjajja

Härligt. jävla anus slickare. :)
ska knna tyskan imon och kan inte ett piss! hahha puss! vad kul det här kommer bli! noooooot! men orkar fan inte plugga till något onödigt !

tja tja

Har ont i rumpan från träningen.
Men wärsting gick väl bra. stadig i formen men bråka i galoppen. men ska rida genom honom på lördag innan tävlingen ;p får se hur han känns.
Vill tillbak. Bara släppa loss. Ne nu ska jag bara tagga till tävlingar ,gröna lund och massa annat roligt. Längtar till stolt och nykter. Då jävlar ska jag ha kul ;D
Mina gudar!

Aj!

ont i rumpan.
Skriver med sen.
läxa nu!

Dagens låt!:)

MAskinen med buffalo blues
kärlek till Maskinen!

Min gud!

Frej! min gud!
True story!

Känslan.

Vill tillbaks till uppsala och se MASIKNEN!
Dom är bäst. Vill känna känslan. dom är bäst. så ni vet det!
Min älskade tröja! <3

RSS 2.0