Lee!

 

Påsk!

Glad påsk! 
 
Hahha idag är det träning! fett taggad. Men först ska jag på massage! nice det! hihi. hoppas på att träningen går bra. 
 
Är lite trött idag.... Blää. Men nu ska vi snart bugga. bli kul det! ;) Älskar att bugga! nana! 
 
Vet int evad jag ska skriva så hej! 
 
 

And we will never look back, at the faded!

Så fucking glad! 
 
så snygg! 
 
 

Onsdag!

Träningen igår gick super! Han var as fin. Vi tränade övergångar. Han gick skit fint!  Men vi behöver träna vänsterfattningar. Han har svårt i dom. Men annars gick det super.  Är ju ny träning imon! Hoppning för Thomas! Taggad!  SEN ÄR DET LOV! ÅHHH ;D 
 
Fan vad kul lovet kommer bli! taggad sooooom fan! 
 
Idag ska jag rida. Sen scouterna.... Tyvärr...Sen vet jag inte vad som händer!
 
 
Denna kommentaren gjorde min dag!
 
 
Och här är en bild på shettisen vi låna . Eftersom Lejtan står i årsunda med tove! 

Love!

 

fyfan!

Är så trööööött! Så jag dör. Ge mig en säng tack! 
 
Idag är det dressyrträning. Är inte taggad. Har inte något sug. åhh.  Men det är bra att träna dressyr. Men är supertaggad till träningen på torsdag!  Hoppning då! thihi! 
 
Nu har jag anmält mig till avesta den 7 april. Lc och Lb. Vår första Lb tsm. Är super taggad. Hoppas på en dubbelnolla då. Bara så att jag kommer runt i klassen. Och det klarar vi :) 
 

Tattoo!

Längtar tills jag är 18! Då ska jag tatuera mig! :D Mamma kommer döda mig. Men jag är 18 då heheh! 
 
Följer en rolig Tattoo blogg nu. → http://rodeo.net/tattoologist/ ←
jätte fina tatueringar. :) 
 
Som jag vill tatuera är pappersflygplan. Så himla härliga...
 
 
 
 

Bästa helgen!

Helgen ägde! Var på tävlignen hela dagen. Det var ida som tävlade!  Gick skit bra för henne. Riktigt duktig. :)
 
Det var verkligen en låååång dag. Men det var kul att få följa med att se Ida tävla. Och kul att få hjälpa till. Och inte bara vara den som tävla. haha. Men vart as sugen på att starta.  Så lär väl anmäla mig på några :)  
 
Här kommer det några bilder från i helgen. Inte så många heheh! 
Från isracingen. 
granada :)
 
 

Underbar dag!

Började morgon med att gå ner och det första alla säger " vad drack du igår, du ser bakfull ut!" Bara tacka och bocka... 
 
Red en as härligt tur på min älsking. Bara trav och skritt. As härligt väder!  Han var faktiskt riktigt fin!  Red barbacka. Träningsvärk!!! 
 
Sen åkte vi iväg till uppsala för roligtheter. Isracing! Första man ser är snygga crosskillar. dog lite där.  Isracing är en av dom coolaste sporterna! Asso. Så jävla tuffa.  Och hojarna namnamnam.  och inte nog med det så hade dom lite små utsällningar. En jätte snygg chopper.  Perfekt!  öhh dog lite då. 
 
Så jävla många snygga killar. Killar som kan motorer är sexigt! yummy! 
 
Imorgon blir det en lååååååång dag! Först fixa stallet sen ska jag till IDA .Ska vara hennes hästskötare. Hon tävlar imon ;) blir ganska nice!  Kallt bara. MEn ska bli kul att se henne tävla! :) 
 

HELG!

ÅH vad skönt det är med helg. Igår var det fredag!!!! Fan vilken skön dag. Skolan var faktiskt skit kul :) Och det var skönt att sätta mig ner och prata med lite kompisar. Sen åkte elin och jag hem till mig. Vi skritta ut en tur och hade det mysigt :') Skönt att vara med Elin. Sen var vi till badhuset med pappa och mamma heheh.  Var skit kul! Vi hade lite "tjejdag". Men snart ska vi åka till stockholm tsm! ÅH är grymt taggad och det ska bli jätte kul!
 
Idag hade jag tänkt rida lite och fixa stallet. Sen kanske ska jag på ice racing! Hoppas jag ska med heheh! Skulle egnetligen hjälpa tove flytta lejtan men har aldrig varit på ice racing så jag vet inte. :p  MEn ska iaf rida min prins. Blir väl bara trav och skritt haha :) Så dåligt underlag ut nu :( inte kul 
 
 
En av dom bästa dagarna i mitt liv! 

Tjena.

Är så jävla lycklig nu! åh! så fucking glad :D 
 
Träningen gick bättre igår än i tisdag. Gick skit bra igår.  Är trött i bena idag men ingen träningsverk ;) Lär komma igång ordentligt med min träning. Jag orkar inte driva han helt och då förstår han inte riktigt. Men ska försöka börja träna. hahha :3 
 
 
Livet leker just nu! Skolan är inget problem. Älskar mina kompisar. Och Lever. ÅH herregud vad bra jag mår. Äntligen! Aldrig mer ska jag må så jävla dåligt över en annan person. Usch. Nog värsta tiden i mitt liv. 
 
Man ser inte allt positivt när allt händer. Det är efter åt man ser allt!  
Yeah! 
 
 
Glad brud!! :D 
 
 

DAm dam dam!!

Idag är Torsdag!!! Snart helg! Yeeeeah ! Ikväll är det träning. Fett nervös. Andra gången jag rider för patricia  heheh :3 Fett nervös. Och har träningstiden halv nio till nio. JAg kommer vara fett trött :( hahah. 
 
Sitter i skolan och drygar. Har käkat min älskade smoothie. Så gott. Bästa fruksoten.! Yummy! 
 
 
Så glad idag :D 
 
 
 
 

Tisdag!

Tisdag = träning = taggad!  Och ikväll är det träning med ida!! (y) 
 
Men hatar att rida ut nu. Finns inga ställen att rida på. Vägen är hård och skogen är det snö och skare... :( 
 
Sitter nu i skolan och ska nationella.. Haft dom två första nyss... går ju sådär... :(  Hoppas på E iaf! dör annars.... 
 
 
Dööööööööör............ :( så snygg! heheh 

tävling!

Var och tävla igår. Gick super. Wärsting var framåt och allt. Men peta i bada klasserna :/ Men han gick bra igenom hela banan. Men i lagklassen peta han för att han inte fick upp farten för han lära trampa om. Lite tråkigt. Banan var väldigt mjuk så det var därför han lära trampa om. Men var skit fin heheh :D 
 
Laget ligger just nu två som allt som allt ;) så skönt att det går bra för oss! :D Bästa laget ! <3 
 
LAget kom trea igår  så nöjda är vi :)

hoppning!

Hoppträningen igår gick as bra! Han var superfin. Het som bara den! Han bara bjöd sig fram! Åh. Red tillochmed utan piska hihi! Så han var väldigt het.  Han lyssna bra. Så på söndag kommer det gå super. 
 
Alla igår på träningen gick bra igår. så vi kommer vinna laget hoppas vi på ;)  Är supper taggad till helgen!!!! woop woop! 
 
Bästa laget ju! 
 
Ne vi har utvecklas väldigt mycket.  och vi är liksom bara bäst hihi! ;) 
 
 
Puss hej! 

EGO!

Var på filmen Ego i måndags. Skit bra film! Det roligaste var killarna som satt framför. Har nog aldrig skrattat åt någons skratt som jag gjorde då. Dom kommentera filmen så jävla roligt xD   Typisk norrläningar typ ;) 
 
Filmen var ganska bra. OCh vi hade skitroligt.  Åt pizza... Tredje pizzan på 4 dagar... HEHE ;) Tjock hanna. Fast jag har gått ner i vikt! 
 
Och skådespelaren martin wallström som var "huvudrollen" var skit snygg. Höll på att dö!!!!!!!!!! SÅ JÄLVA HET!  
 
Ni måste se filmen. Den var jävligt rolig och bra. :) 
 
 
 
SÅ HET! 

behöver bort!

Så jävla trött och arg. Allt är så jobbigt.... Kan någon kidnappa mig?
 
Träna igår... Gick sådär... Ville bara bryta ihop.  Fattar inte mig på mig... Jag vill bara grina och att någon ska vara där och krama mig.... Kommer ju aldrig hända. 
 
Skaffa pass igår oxå. Snart drar vi till polen! Inte så taggad men skitsamma! 
 
 

3 år tsm!

Idag har jag ägt Wärsting i tre år!  Att ha en häst som man har lärt allt är fantasikt. Han kunde nästan inte ens galopper.  Nu går han L:C skit bra och L:B1 Skit bra.  Så stolt! 
 

Träning med ida!

Ikväll är det träning med bästa ida! hihi as kul ju! :D As taggad! 
 
Igår red jag två varv runt österbor. Det är ungefär 1 mil. Han vart ju inte trött.... irriterande xD men Ska börja rid längre nu så han kommer igång.
 
:* 
 

mums!

 
 
 
Ge mig! 
 
 

När man inte fattar något...

Trodde det här skulle bli  mitt bästa sprotlov men nej allt ska gå åt helvete... På söndagen gjorde Arvid slut. Han älskade mig inte och var " inte mogen" för ett förhållande.  Så less på livet. Tur jag har kompisar som stöttar mig... 
Men jag förstår varför det tog slut men  inte varför det tog slut nu? Efter 6 månader av jävla  bråk och skit...  OCh på den veckan vi bråkade minst på... Aja skitsamma............ 
 
Annars har sportlovet ganska bra.  Skadade bara knäet när jag körde "skicross"...  Haha asso fattar inte hur klumpig man kan vara. Har iaf haft as bra i fjällen.. :D 
 
Tävlingarna Gick bra. Men fick starta Granada ist för valle. Han var typ sjuk... :/ haha det gick väl bra men jag ramla av på 2 hindret... hehe xD Jag är verklingen inte van med stor häst!! 
 
Wärsting gick det jätte bra på. Men i omhoppningen peta han ett hinder. Men det var mitt fel. Jag ska aldrig lyssna på en jävla banchef iaf! :) JAg red för "hårt" och piska han för mycket när jag piska han 1 gång när han vara nära på att vägra...  Så tack idiot! MEn wärsting var en pärla! <3 

RSS 2.0