Fredag bitches! ;)

Idag är det fredag!! Fregad = Mys! 
 
Ikväll ska jag vara med min Älskling! Men före det ska jag rida wärsting ;) VI SKA PULSA :D:D:D:D:D:D  Har längtat efter snön! Åh! vad kul det ska bli! 
 
 
Ikväll ska jag mysa med min pojlk! men han vill inte ha snöbollskrig :( dör :( 
 
 
Igår var det kul! ;D 

Morgonen efter!

Idag är jag jävligt glad! :D Idag ska jag leka med Arvid (:*) och Hampus! yeah :D 
 
Imorse körde vi nästan på ett råddjur. Fan vad rädd jag vart! Inte kul!!! 
 
Snart är det sista lektion! Yeah! vet inte vad jag ska skriva puss hej! 

Min underbara helg!

I fredags skjutsa min söta morfar mig till tierp så jag kunde åka med Emma till Ängskär.  Så vi käka pizza. Alltså Emma, Peter jag , och Annmari ;) Gott som fan var det!  Sen myste Emma och jag hela kvällen! Jag slocknade ganska snabbt ;) 
 
På lördagen slappa vi halva dagen, Sen stack vi till stockholm! (y) Vi fixa hos han som vi bodde hos hehe ;) Och när man får träffa Erik och Mats blir man glad. Lilla sällskapet och Maskinen äger! Och jag prata med HERBERT! Tänk HERBERT! ÅH! Jag dör! hehehe :D As kul kväll iaf! Alla var skit bra på scen och jag är lycklig! #happy :* 
 
 
 
 
inte dom bästa bilderna men ;)
 
Söndagen vart det bara åka bil och buss. Sen knöt vi lite krnasar :3 hehhe! 54 st :) 

Hejsan!

Igår gick träningen bra. Han var väldigt framåt. Nästan för framåt xD Men ja det är bra ;) Det vart att träna på rakt spår.  Välbehövligt!  Kul att börja komma igång igen. 
 
Sen när jag kom hem var det bara att plugga No. Kunde det ganska bra. Så jag läst igenom det några gånger. Så jag hoppas på E eller mer. Älskar kemi på något konstigt sätt. 
 
 
Mitt rum är det typ 10 grader. Tur att jag har mina älskade täcken. As kallt på rummet. Inte kul. Men men! Och idag försov jag mig inte (y) Så jävla skönt! Men är as trött ist. irrterande. Usch!  Och är ensam och det är en kvart kvar tills alla kommer. :( Hoppas att Elin är frisk!  Annars har jag ingen att tramsa med :( 
 
Idag blir det nog inget ridpass. Kanske skrittar lite om jag orkar. Annars fixar jag bara stallet. Först ska jag ju till min kurator. Då ska mamma följa med och prata!♥  Sen så fyller ju min pappa år på måndag så då ska jag köpa något till han! 
 
Tove och jag har köpt en present tillsammans. Tror att Johan är med på den oxå! Längtar tills lördagen då det blir  "Familjemys" Med både våran och Johans familj. ♥ 
 
puss hej 

Taggad brud!

I helgen fyller min älskade mamma och mormor och på mångad fyller min pappa. Så då ska vi fira dom på lördag! ska bli as nice! Så Arvid och jag  ska dit lite tidigare och hjälpa till lite. sen kanske vi skulle sova där.  
 
 
Härlig helg! 

Tisdag = träning!

Nu blir det åka hem från skolan och fixa och mysa i stallet. Sen är det min första bomträning på as länge med Wärsting! Och jag rider ju med Ida, Och det är ju bara kul det ;) 
 
Wärsting har varit pigg och framåt mycket nu. Så skön när jag har bommat han och när jag har tränat dressyr. När man rider ut på han är han ganska jobbig. Men  känner mig så glad! Har ju en underbar familj, fina hästar, Bästa vännerna och Bästa killen! 
 
Äntligen så börjar allt ordnad. Inget bråk inom familjen eller något. Och jag börjar äntligen slappna. Så skönt.
 
 
 
Älskar denna bild på min lilla snygging! 
 
 
Min andra snygging! 
 
 
 
Min söta syster och jag! 
 
 

En underbar helg!

I helgen var det bästa helgen!  Har träffat Erik, Mats och Herbert. Krama Erik och Mats. Och prata med Herbert! Så lycklig :') 
 
Gör ett längre inlägg sen när jag fått in bilderna på datan! 

Fredag!

Sitter i skolan och ska snart ha engelska! dö tråkigt. Men Snart jävlar smäller det!  Stockholm. Är så taggad. åh! 
 
 ÅHHHHHHHHHHHHHH!  
 
hejdå. 

gårdagen!

Johan tog lite bilder på mig och tove när  vi red dressyr. Gick super ju! 
 

vill ha! hehe!

 
 
mums vilka härliga saker . ;)  dyra! 

Välkommen till mitt liv, din rövhålsslickare!

Välkommen till mitt liv med maskinen är sjukt bra. Alla låtar med maskinen är bra. Är så taggad till konserten. Nananna! 
 
 
 
Mums! 

Sjukhuset!

Igår var vi till sjukhuset och träffa mormor. Hon mådde ganska bra. Det är ju på bättrings vägen. Men det kan ju iaf gå åt helvetet. Men nu håller vi tummarna! 
 
Idag ska jag till sandviken en sväng. Ska ju till kuratorn. Sen hem till taco buffe:D Sen blir det übermys-kväll med Älskling!
 
Idag har jag två jävla förhör :( inte kul liksom. Men kan engelskan, tyska halvt. hheheh :3 
 
Puss! 
 
Första gången jag red han sen han vart friskförklarad. 

Ändrade planer!

Ska till mormor på sjukhuset ist. Så blir det hem och rida och plugga sen på kvällen.  Skönt att få träffa mormor lite grann. 
 
 

Snart helg!

Idag är det torsdag! och imon är det FREDAG! yeah! 
 
Idag ska jag hem och rida och plugga. Har två förhör imon :( inte kul! OCh polisen kommer imon. Haha hoppas dom är rolig. Vissa är så jävla tråkig och så stränga. Roligare med folk som har humor ;) 
 
Polisen kommer hit för att små fjortisarna i 7:an hotar och sånt. Orka liksom. Men vi slipper lite no :D 
 
 
 
Orka blogg nå mer! hej xD 
 

Bästa låten!

 
 
<3 

Trött, som vanligt!

Sitter i skolan. Är så jävla trött. Sov inte så bra! Har haft magvärk hela natten. Äckliga PIZZA! aldrig mer! Usch. Maten på Pizzan i färnebo suger. Ne, Usch. 
 
Igår var det roligt. Fick reda på att jag ska jobba den 7 december. ska vara servetris! nice ju! bra betalt hehehe :3  så jag tacka ju lungt ja. Behöver verkligen pengar. Och det kan verkligen bli kul tror jag.
 
Zlatan gjorde ju ett as snyggt mål igår! Hela laget ägde. heheh :3 GO SWEDEN!  Älskar sverige. 
 
 
Och jag läste igår att SD's något som heter Erik almqvist hade varit väldigt full och gjort mycket. Man skäms ju ibland.  Jag kan hålla med i en liten del av deras politik. Men man blir ju lite arg när någon skriker Hora, blatte och sånt! Usch ibland tycker man att några går för långt. usch! 
 
 

onsdagskväll!

Ligger nu hemma och har skit ont i magen. Åt pizza idag = inte bra. aja. jag väntar just nu på att Arvid ska ringa sen blir det sova. Snart är det helg! åh längtar!!! :3

Imon blir det rida och plugga. har lite
mycket förhör nu. hehe inte bra :3

har precis pluggat musik. förhör imon hehe :3



Gick bra på scouterna ikväll. var roligt -som det brukar vara. men mår så dåligt i kroppen just nu. måste börja träna!

aja godnatt!

känner mig så snygg!

This is love!

 

Blää för tysk :(

Sitter på tyskan och fixar mitt egna prov... Inte kul.. Kan inte ett piss... Tråkigt som fan. Men jag behöver betygen. Jag vill komma in på det jag vill. Men mina betyg sänks. Inte kul att.... :( 
 
 
Söt bild :3 

NO!

Ska ha No nu. Vi har ATOMKEMI. Ganska roligt. Men svårt. Älskar Kemi. Hehhe. 
 
 
 
Elin och jag är bäst på det ! 

Wärsting.

Igår när jag red var Wärsting väldigt het. Han är rädd för allt. Och jag lär rida  ur han i helgen. Jag lär åka upp till ridhuset och rida igenom han någon dag. Lär känna igenom honom. Lär börja bygga. Han har fått mycket muskler, men han lär få sina andra ganska snabbt. Och ska få massage snart. Han är välidigt stel. Så jag ska börja Mjuka upp han. Och jag lär börja angagera mig mer. Synd om Wärsting just nu. Men jag tänkte vara med på bomträningen med han nästa gång.  Han lär få ha lite kul. Han tycker det är tråkigt just nu, och jag med. Men men. 

Vill ha HELG!

 Så taggad till helgen! 
 
På fredag ska jag först till kuratorn. Skönt. Längtar till att träffa henne. Sen ska jag hem och fixa mig lite. Sen vidare till ridhuset på tacosbuffe. Så gott. Sen på kvällen kommer Älsklingen! Blir det mys. Och det behövs verkligen.  Underbart! 
 
 
På lördag blir det skönt. Helg = sovmorgon. Fixa till kvällen och stallet på dagen. Sen på kvällen kommer Emma, Elin, Micke, Emil och Arvid. vi ska ha filmkväll! så härligt. Älskar det! 
 
På Söndag blir det sov och fixa på rummet. hehehe ;) Härlig helg liksom. Taggad för en gångs skull! 
 

godmorgon!

Sitter i skolan med Kalle och Sara. Igår var jag på möte på skolan om Gymnasium. Väldigt duktigt folk som prata. Så nu är det bara tänka. Nästa vecka åker vi till bessimer i sandviken och tittar på olika linjer! 
 
 
Idag blir det scouterna hela dagen. Inte taggad. Mår dåligt. Tror jag kommer bli sjuk. Jag är så nervös. Och det gör mig sjuk tror jag. Hatar att jag tänker så mycket. Ska försöka koppla av och andas! 
 
Igår vart jag nästan påkörd av en bil. Så jävla förbannad på  folk som inte kan köra normalt! åh! 
 
 
Aja idag ska jag försöka vara glad!  :p 
 
 
Fina hästar!  :D 
 
 

And that's who iam!

Sitter och tittar på and that's who iam bilder. Älskar sånna bilder. Man kopplar av liksom. och drömmer sig bort. Lika med just girly things. Älskar verkligen dom! 
 
Här kommer det lite bilder som passar in i mitt liv nu! 
 
 
 
längtar till fredag! Hopppas på en bra kväll med mycket mys och trevligtheter. 

Tisdag :( vill ha fredag!

Idag är det tisdag. Igår red jag med Emma. Vi satt och snacka. Vart ju mest om killar och bråk. Hon är en person som verkligen förstår mig. Inte så många som gör det. Du måste se skit för att inse att det är sant. Men vi trava mest. Vi galoppera inte. Var så jävla mörkt! snart är det vinter :3 
 
Sen på kvällen så gjorde mamma och jag armband. Vart skit nöjd.Svarta och röda pälor. Skit snyggt! Vart riktigt glad när man gjorde något annat. 
 
Emma kom senare på kvällen. Vi låg och titta tv som vanligt! hehhee :3 
 
 
Idag blir det möte på skolan. Som suger... Missar min underbara träning :( Men syrran tar den ist! (y) Men ska iaf rida Wärsting innan mötet. Får se hur det går!  Sen sova. Är så jävla trött. 
 
 
 
 
Jävla tjock man kan ser ut på första. hahahha xD 

 
 
Juste, Har fixat naglarna. Vart inte så bra, men det funkar! 

ASG!

Har nog aldrig skrattat såhäsr mycket! Skrämde katarina! så jävla rolig min hon gjorde. Hon vart så jävla rädd.  Fyfan vad jag sprang. Så jävla roligt! Fick så jävla ont i magen av allt  skratt. Åh min mage! R.I.P! 
 
 
 
 
 
snygga rasmus och jag! 
 
 

November!

 Under november ska jag hinna med mycket.  konsert, ta hål i naveln. Det går så jävla snabbt allt. Men ändå segt. 
Den månad kommer det bli mycket gråt och skratt. Det har varit mest gråt nu. Hoppas på roligare stunder nu! 

Ont!

Har ont i kroppen, vill spy och dö! 
 
 
 
 
 
Vill ha snö så det blir ljusare.  Så jävla roligt att bara galoppera genom snön och glömma allt.... 
 
 
 
 
 

Jobbig helg!

Den här jävla helgen har varit så jävla jobbig. Har hänt massa skit. Och mormor ligger på sjukhus! Livet är inte på topp nu! Orkar inte... Bara le. 
 
 
 
 
 
 

Mina killar!

Jag har som tur två underbara killar i mitt liv. 
 
Jag är stolt med allt som jag har jobbat med Wärsting. När vi köpte han kunde han knappt galoppera. Och iår så har vi kommit placerat och allt. Så jag är super stolt! Vi båda har utvecklats tillsammans. Och det ar bara gått uppåt hela tiden. Och nu efter nedgången är det bara jobba upp igen. Skönt att äntligen  får börja träna och komma igång igen! 
 
Sen har jag en underbar pojkvän! finns ingen kille som han som kan få mig så glad när det väl gäller. Så skönt att ha en kille som förstår mig!  
 
 
 
 

grillspettskompetens ;)

 

Maskinen: Grillspetskompetens from UniversalMusicSweden on Vimeo.


Träningsvärk!

ÅHH vi hade ju styrketräning igår. Ont som fan! 
 
 
Hade det mysigt på kvällen iaf. Först red jag. Gick ju sådär. Han kändes stel. Sen kom Arvid. Vi åkte först och kolla på vad vi skulle jobba med sen la vi oss och mös. Var skit härligt. Somnade. Det gjorde arvid med så han vaknade klockan tio och han skulle ju hem nio xD men jaja ;) 
 
Ikväll och imon ska vi jobba. Vi ska leka bonde :D (y)  ta hand om får (y)  
 
 
 
Dom har ungefär 150 får så det blir lite jobb. ;) Och vi ska släpa ris på dagen :p mmindre kul det xD 

Kärlek!

Idag blir det att umgås med Älskling!  Blir lite mysa :33 hoppas jag :D Bästa killen! 
 
Ska rida först bara :) sen så ;D 

16 dagar kvar!

Idag är det bara 16 jävla dagar kvar till MASKINEN! Är så jävla taggad! Stockholm bitches! Åhhhh! Frej larsson och Herbert Munkhammar! ANNEXET! 
 
 

Tur!

Igår hade jag ju dressyr träning, Och det var ganska stressigt för träni
 
ngen börjar 16.30 och jag kommer hem typ 15.20 så jag var ganska stressad. Och när jag kommer ut i hagen så har Wärsting precis rullat! Han var svart. Jag var så irriterad. Och det gick inte så bra för mig att få bort allt. Så jag var väldigt irriterad innan träning och då brukar det inte gå super. Men vi åkte upp med lortig häst till ridhuset och vi tog med borstar. Så vi stod och borsta och borsta. Till slut fick vi bort ganska mycket av leran. Men jag red ändå barbacka för han var fortfarande smutsig på magen. 
 
Och jag kommer in till sussi, och eftersom wärsting inte är igång så tar vi det lugnt. Vi gjorde massa skrittövningar över bom.  Och han var så jäkla fin!  Han var mjuk och framåt. Sen gjorde vi mycket galoppfattningar. och han börjar verkligen bli super. Är så taggad på att få igång han och tävla. Iaf träna. För vi båda är så taggade. Men jag kunde iaf åka hem med ett leende på läpparna! :) 
 
Sen så kom Elin till mig! Det var as längesedan vi var med varandra. Vi satt och prata ganska länge. Det var riktigt skönt att få bara vara med Elin och fjanta lite. Älskar vår humor! :') Så igår var det en riktig härlig eftermiddag/kväll! <3 
 
 

Tisdag!

Blä på tisdagar... Vill ha snö och mys nu! Mums! <3 

"Livet"

Sitter just nu i skolan. Och Livet är som en kurva. Allt irriterar mig och går med klumpen i magen oftast. Att inte må bra pysiskt är inte kul. Just nu vill jag ner på jorden och leva som alla andra och inte låtsas. Att inte kunna sova ordentligt. Att försöka att inte var "elak" eller irriterad på allt är inte så lätt. Så livet suger just nu för mig. Men det ända som gör att jag går upp är att jag har så jävla underbara vänner, familj och en super underbar kille. 
 
 
Nu har jag börjat komma igång med Wärsting igen. Skönt som fan. Träning ikväll så det är super. Sen blir det att ta det lugnt. Titta på tv och fixa lite på rummet. Ta en lugn kväll för en gångs skulle. Kanske skulle ut och gå lite eller något för att koncentrera sig på något annat. Lär komma igång med träningen. Går bara upp i vikt. Och det är jobbigt allt. 
 
 
 

RSS 2.0