Hmm... Vaken nu varför?

Klockan är liksom 07.18 och jag har sov morgon!? Lära gå upp 05.30 med pojken min. Han skulle iväg på prao. Så lär ju fixa frukost och hjälpa han med maten ;) 
 
Igår var det en skit rolig dag. Vi åkte Epa och dampade framme hela dagen. Och det gjorde vi för att John ( arvids kompis) kom till Österfärnebo :D Hade skit kul iaf! Vi var typ 10 stycken. As många ju xD fyra Epor och en bil! alla var volvos! ;) Så då åkte vi runt och dunka musik och dampa. Skit härligt ;) Så var inte hemma på hela dagen. Tove red med Emma så jag behövde inte rida. Skönt att vara ifrån hästarna en dag ibland oxå. Tur man har så jävla roliga vänner ;) 
 
 
Nu ska jag snart rida en sväng på Wärsting! Denna vecka har jag prao! (y) Blir att jobba med mammi! 
 
 
Puss hej! 
 
 
 
 
 
 
Bästa låten! bara dunka i Epan! (y) 

jaha?

Idag gick min dator sönder. men när jagskulle in och spara lite snabbt så funka den igen?  Knapparna dampade. Men så funka dom igen.  Konstigt skit.  aja. 
 
 
Idag är man smått irriterad på allt och alla. Allt jävlas med en. Vill bara slå sönder något.  så snart smäller det väl.nedå!  Men blir så trött...
 
Nu väntar jag på mammi! Som slutar fyra... :( sen blir det hem och rida lite hehehe ;) <3 Längtar! 
 
ska försöka plugga men får se om det går ;p 
 
 
Gjort om lite bilder på Elin och A
gnes! 

November!

 

trökar!

Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Vart jätte trött. Vill till min säng!!! Aja den får vänta på mig! 
 
 
Idag blir det plugga ,fixa stallet och rida. Nu får jag börja trava mer eftersom han är helt frisk nu ;D Och om två veckor får jag galoppera så glad för det :D  OCh nästa vecka får jag börja bomma han lite. Han är ganska stel så jag lär försöka mjuka han lite.  
 
 
 
Men HEjdå 
 
 

mys!

filmmys med mina bebisar! en av dom bästa kvällarna på länge! är glad igen! älskar mina snygginggar!




Huvudvärk och yr... Vad fan händer?

Åh sitter på NO med världens huvudvärk. Och ibalnd blir jag värsta yr... Orkar inte må piss!  Tagit tablett iaf. Aja hoppas det blir bättre. 
 
Nu sitter jag och väntar på fika mums! :3 Vi fikar alltid på NO:n på fredagar! Man blir GLAD av det iaf! SEnare har vi idrott.... Inte kul... Är verkligen inte sugen. Min skor gick ju sönder igår. Så jag lär springa i Fotbolls skor! kul! :( 
 
Men är as taggad tills ikväll! Filmkväll! YEAH! AS ROLIGT! Vara med några av dom bästa och bara njuta! 
 
 
Puss HEJ! 
 
 

Torsdag, dagen före fredag ;)

Sitter i skolan ensam som vanligt ;) På eftermiddagen blir det rida. Senare på kvällen får Wärsting massage så jag lär väl stå med där ;p 
 
Igår gjorde jag inte så mycket. Red och typ tv xD känner mig så duktig or not. Idag får jag vara nyttigare! 
 
 
 
Sticker till stockholm och 28 dagar (y) heheheh tur tt tjejgruppen finns ;) Shoppa loss och gå på Tv-inspelning! bara tjejorna i nian troligen ;) (y)
 
 
 
 
 
 

yes!

Har precis kommit in! Träningen gick super! Hon var inte lika jobbig som sist! Så jag har haft en härlig eftermiddag! bara jobbigt att jag har haft huvudvärk och mått lite illa men det skiter man i.
Har äntligen hittat en kurator jag passar med. Har skaffat p-piller. och träningen gick super. Så nu har man ett leende på läpparna! ;)





lerig transport!



påväg hem :)

Sitter i bilen och väntar på mamma dom skulle fixa lite saker på sitt jobb. Har fortfarande huvudvärk! Men är glad iaf. min nya kurator verkar jätte bra. trevlig och kan prata om saker. skönt!

Nu ska jag hem och fixa lejtan! bomträning på g!

puss




Bästa strumporNa!

Påväg till Sandviken!

SItter nu i bilen påväg in till Sandviken. Har världens huvudvärk och mår illa kul! Aja skönt att få prata med någon. sen ikväll har jag ju träning på lejtan. hoppas jag mår bättre då!

här är mina gulliga strumpor från igår! idag har jag med kossor!

Trött och sur yeah!

Sitter och tittar på kontakannons. Var en skit snygg gaykille men aja :3 haha men min kille är snyggast! 
 
Är as trött. Har ont i huvudet. Så nu väntar jag bara på duschvatten så ska jag duscha sen så skriker sängen! 
Har precis ridit, Får äntligen trava! 
 
 
Men dö! hejdå! 

RSS 2.0