Träningen!!

Träningen igår gick super! Han var verkligen mjuk och fin. Det var "böjdstuds". Man hoppar alltså studs på böj! Han gjorde det skit bra. Verkligen fin! Sen red jag han hem. Han vart så trött och svettig. Det var jäkligt skönt. Lite ensamtid. 
 
Idag är jag hemma och är sjuk... tummen ner för det. Så får se hur det blir. hoppas jag kan rida en sväng iaf. han skulle behövas skrittas. har ju träning imon. Men får se vad som händer! 
 

Wiiiho!

Tisdag idag! yeeeah! Tisdag = Träning.Träning med ida ikväll! Yes som jag har längtat. Längesen jag var på träning! Men nu äntligen!  heheheheh. 
 
Är typ skit hunrig nu. hmm. Men tio i elva får jag äta yess! Mat nomnomnom. ♥
 
Igår så red jag wärsting. Vart bara att långtrava han. Mjuka upp han in för träningen idag. Han stod i söndags och gick dubbelpass på lördagen! var ju på "träningsläger" med han. Gick riktigt bra. Eller dressyren gick okej men bom gick bättre! Varmt som fan bara! Skulle egentligen åka på samma läger igen den 8:onde men mammi skulle jobba kväll och jag ska till järbo på kvällen så får se hur vi gör. Kan ju faktiskt träna ur han hemma lika gärna. Men det var kul att vara på träningslägret. ♣
 
 
Får se hur han går ikväll :D 
 
 
 

Helgen!

Helgen vart inte så bra jag trodde den skulle bli. Allt vart fel... Men allt är äntligen fixat. Men mår ändå dåligt över allt som har hänt... 
 
Men i fredags var jag med john. Var skit kul. Sen på lördag vart allt fel. Bara irriternade allt!! 
 
Aja ska typ gå och dö hej 
 
 
 
 

Fredag! :D

Det är FREDAG! Så taggad till helgen. Den kan inte bli bättre. Kompisar, hästar och jobb! woop woop! 
 
Ikväll kommer John! yeah!  Vi ska grilla och dampa med massa andra. :D Och imon är det träningsläger woho! På wärsting! hoppas han går bra! :D 
 
Ska hinna rida innan john kommer. Hur fan ska jag hinna!? men men. :p 
 
Fick D på engelska nationella...  F i skrivningen men fick ändå D på hela skiten. yeah!
 

vårruset!

Woop woop! Stolt brud då! Spran vårruset på 36 min. Otränad! hehe Jag skulle ju träna men ja det har ju inte gått så bra.  Men är jätte nöjd! Jogga hela varvet och jag kunde inte gjort bättre.  Man kan om man vill! 
 
Men nu lär jag börja träna. Få i gång konditionen. Kommer gå bättre i ridningen då!  Och då kommer jag gå ner dom kilorna jag vill! 
 
Träningsverk som fan idag! Men det äre värt! Jogga ju för Gefleortens ;) 
 

Kärlek!

Min fina häst! På tävlingarna nu har det gått ganska okej!  Dressyren har gott konstigt nog bra! och hoppningen har gått upp och ner. Träningarna har gått okej. Men nu sist peta han i LC:n och i lagklassen nolla han i gruden och kasta av mig i omhoppningen. Det var okej. Men blir irriterad av att han kastar av mig!  HHAn har gjort det många gånger nu och börjar tröttna på de. Vi får se vad som händer framåt! 
 
Men han är bäst iaf! 
 

Wooop wooop!

Tjenna. Har tråkigt som fan i skolan! Haft matte. Rasmus fik hjälpa mä för vi har nationella matte och diagnos på tisdag. Kommer gå åt helvet men men! ;) 
 
Tittar på lite tävlingar, men det finns inte så många...  :/  
 
 
Nu ska jag ha svenska puss hej! :* 

Livet rullar.

Tjeena! Mycket händer just nu. 
 
Igår var jag och handla med mor min.  Vi skulle lämna tillbaka min Hjälm som var sönder men det gick tydligen inte. 800 åt helvete. Tack hööks! 
 
Sen så köpte jag inte så mycket. Lite trosor och nagellack!  Vi var mest in för att köpa "nyttiga" saker. Typ flygmedel till hästarna och sånt! 
 
Och när jag kom hem var det bara att städa. Hade kläder, papper, väskor och skor över hela rummet!  hehe. Hade inte packar upp sen polen heller. Så det var ganska mycket tvätt. hmmm. ;) 
 
Idag blire kuratorn och va lite med John! Sen så hem och rida och fixa stallet.  Skön dag! ska bara överleva skolan först! ;) 
 

Tjeeena!

Längesedan nu! Har hunnit med mycket. :) Jag har varit i polen, tävlat och gjort mycket. MEn jag mår prima. 
 
Polen resan var underbar. Kunde inte varit bättre. Vi hade verkligen roligt och klassen har växt i min ögon.
 
Tävlingarna hår gått skit bra! vi vann med dressyrlaget och kom två med hopplaget! Skit nöjd! Men wärsting har börjat kastat av mig. Inte kul! Men annars går det bara framåt. Han är verkligen fin nu i kroppen! 
 
Ska försöka blogga lite mer nu framåt och så ska jag skriva lite om resan och hur det har gått för mig och wärsting :) 
 
Hopplaget <3 

RSS 2.0