Hemma hos älskling!

Sitter hemma hos älskling och väntar på att han ska duscha klart någongång! Blir sova hos honom i natt. Skönt!  Han och jag har sovit hela helgen. hehe. 
 
Igår sov Emma med oss. Sista gången vi sover tre i min säng heheh xD förjävla trångt xD 
 
 
Idag har jag tittat på olika marknader. En i gysinge ocjh en i torsåker. Då träffa jag Alva och Wilma. Wilma var det jättelänge sen jag såg. Tror det var 4 månader sen sist. Skit trevlig tjej iaf! 
 
Har varit framme hela helgen... inte skit kul. Men träffa Emma yhr iaf! Kul det! berättar mer imon! 
 
Puss!
 
Här är det lite bild
er på 
 
 

FREDAG TÖNTAR!

 
Sitter och lyssnar på Silhouetts medans Arvid äter ;) Är beronde av den! :o
 
Aja dag fick jag hem Min och Emmas biljett till MASKINEN!  OMG! 57 JÄVLA  DAGAR KVAR! TAGGAD SOM FAN!  Vi kommer riva stället! ;) 
 
 
 
Snart sticker jag och Arvid fram. Blir väl som vanligt!  Bara "hänga", jag saknar alla mina vänner... Var ätte längesen jag var med hela gänget! Blir väl bjuda hem dom hit snart! 
 
 
 
 
 
Och en hälsing från Arvid såhär på fredagskvällen ;) 
 
 

tro, hopp och kärlek!

Sitter i skolan med Elin och väntar på Språkval. OMG. Tror jag dör av tråkighet. Men det är iaf sista lektion. Sen hem och rida in the regn. Bara stoppa in hörlurar i örat och rida iväg. 
 
Tror jag är kär! i en musikvideo... OMG... världens bäst musikvideo... 
 
 
 
Och låten passar ju jätte bra till filmen. 
 
 

JÄVLA SKÖNT!

Helg! Äntligen! så fucking skönt! Längtat så länge! Ikväll ska min sötnos sova hos mig! 
 
igår va vi! Vi gjorde typ inget. Och på kvällen stack vi fram och var med Eric. Typ åkte runt fängsjön bara. Och så red jag med Emma och Julia. Var skönt när någon red med. Hade någon att rida med.
 
Idag blir det rida själv. Tänka. Sen får vi se vad Arvid och jag gör!  
 

 
Jag när jag hoppa Julias häst, Höjden ligger på 1,10. :) 
 
 
Och en bild på alla tre hästar som Julia tog. Fina dom är! 
 
 
 
 
 

Svettas och lycka.

Ibland är man väldigt glad att man har så jävla fina vänner. Jag älskar alla mina vänner. Och dom gör en så jävla glad. Man kan prata om vafan som helst och dom är tyst och dom förstår vad man menar. Dom finns verkligen. Bättre får man leta efter. Dom får en glad och tänka på andra saker! Skönt! 
 
Har spelat innebandy precis, Jävligt svettig iaf. Men förjävla kul! Känslan att få tänka på andra saker och bara släppa allt och bli en spelare på plan. Då är det verkligen bara att njuta! 
 
Nu sitter jag och väntar på mamma. Sen är det bara hem och rida. Det ska bli kul. Allra helst nu när Emma A. ska följa med mig ut. Vi ska skritta runt österbor. Skönt att ha någon med sig! Och bara prata med. 
 
 

Vill ha helg!

Vill sova! åh sov inget inatt! och snart kommer det oxå regna :( åhh. Hoppas det håller sig till jag kommer hem. Vill kunna rida innan. :) Blir kanske att vara med min andra älskling sen heheh :3 längtar till helgen! vill ha helgen, slippa skolan ett tag... 
 
Älskar bilderna, Läs dom! och titta på dom! 
 
 
 
 
Älskar alla dom här känslorna! Bästa bilder. Så söta! 
 
Drömmer vidare! Hejdå! 

Torsdag, döör.

Idag är det....... TORSDAG! WOW! det visste man inte... 
 
Idag blir det rida, OMG ovanligt, heheheheh. 
 
Kärlek suger hårt ibland. Har inte fått sovit inatt kul! 
 
 
 

1D! :3

killarna i 1D är så snygga! Helst Harry. Mums ju! ögongodis. och deras röster! gör så man smälter. Tänk att gå på deras konsert! Då skulle jag bara skrika om jag såg dom :') 
 
 
Mina killar liksom! :') 
 
Vill träffa dom! 

Onsdag igen då!

Idag är det onsdag ! No shit sherlock! 
Idag blir det hem och rid pollen! Sen ska han få masage. Han är lite stel. Men men.  Och först lär jag klara av skolan... Hmm. Inte kul. Men bättre att ligga hemma iaf. 
 
 
 
Nästa veck blir det till UMO och prata med en kurator. Kul liv! Får någon att prata med iaf. 

Längtar till helgen!

I helgen kommer Emma hehehe ;) Så åker vi väl fram en sväng. Trevligt! På Fredag vet jag inte vad jag ska göra. :( Men får väl hoppas på att något händer xD 
 
På Lördag kommer Emma och jag äga ;*  
 
 
Systrar! 
 
Fina vi är! 
 
Älskar att vara med na! 
 
 
Och kanske Emma Yhr oxå kommer. :DD Så en bra helg blir det nog hehe :D 
 
 

Chechen!

 
Fin fina epor från Valbo hehe! 
 
 

1 Månad!

 
Idag har Arvid 1 månad! vad länge liksom, or not xD hahha... Vi skulle haft ett år snart hahaha. aja. ;) skönt ju! Vi hade typ paus. Och nu älskar jag han mer än någonsin!


The boys who...


klippt mig!

har klippt mig. kort men nöjd. 
 
 
 
 
skit skönt. och biligt :D 

No = blää!

Nu ska vi ha NO! omg -.- lång jävla lektion oxå :( MEN DET BLIR FIKA :DDDDD mums :') Men hur kul är det med en och halvtimme eller mer. vem orkar det? Sen har vi konditions träning på idrotten. kul liv.

Ge mig lite piller och så försvinner jag. Så vill man göra ibland.



Helg snart!

Idag är det fredag! så jävla skönt! ikväll blir det sova med Älskling! blir väl kolla film eller något som vanligt! heheh.
 
 
Igår red jag med Emma. gick bra. Fortfarande Skritt bara. 
 
Blir att rida idag med. Skritta :( vill hoppa! saknar att rida ponny ordentligt.... 
 
 
 

 
mina prinser! 
 
 
NU VILL JAG HEM! och skolan har inte ens börjat :( 
 
 

kuk!

Killar suger.... döööööö.
 
Förutom min lilla prins wärsting! :DDD 
 
 

true!




Måndag= laser game!

Sitter i skolan... Börjar om 20 min. Fick sova inatt iaf. som jag inte har fått på hela helgen. 9 jävla timmar.Så jävla skönt. 
 
 
Ikväll blir det att åka till uppsala på laser game! yeah! skjuta sönder!!!!!!!!!!! 
 




 
bild från igår när Malin och jag meka! 
 

Söndag omg!

Idag är det söndag...  OMG vad helgen går fort :( Aja idag blir det rida sen så ska jag ner till Malin och fixa med hennes Moppebil xD 
 
Emma sov här inatt :3 muppgänget liksom. 




 

Wärsting!

Wärsting har ju varit halt i 6 veckor. Men i torsdags vart han friskförklarad. Det var jätte skönt. Jag får äntligen sätta igång han. Men igång sättningen kommer ta tid. Men jag får iaf sitta på hans rygg igen. 
 
Skadan var att han hade en stor bula på kotan. Och bulan var vätske fylld. Så vi åkte till Ultunas klink för ungefär 3 veckor sedan. Då kolla dom om han halta först. Han halta inte på rakt spår men sen när vi longerade han (som vi inte är så duktiga på xD ) halta han på vänster fram där bulan sitter. Så vi fick ultraljuda bulan. Visa bara att det var vätska i den. Så dom tömde bulan på så mycket vätska dom kunde. Och vi fick åka hem igen. Wärsting fick gå på liten hage. Och vi fick ut och gå med han 20 minuter 2 gånger om dagen. Han fick medicin och en smörja att smörja bulan med. 

(suddiga bilder från Ultuna i torsdags) 
 
Så i torsdag fick vi åter besök. Och Mamma och jag trodde det inte skulle ta sån lång tid. Men jo det tog lång tid. 6 timmar med undersökning stod jag och var skit nervös. Först så ultralljuda vi han igen. Dom ville titta så det inte var någon koppling till kotskivan (vet inte om det heter så men vi kallar den så), Men även fast dom ultraljuda var dom inte säker. så vi fick rönka. Och sen ultraljuda igen.  Jag var skit nervös för dom sa inte riktigt allt man ville veta. Men efter dom har diskuterat och ultraljudat sista gången säger dom att det inte var någon koppling. Och att jag kan börja sätta igång han igen. Allt bara släppte och det var skit skönt att höra.
 
Ultuna är verklingen en bra klinik. Vi har åkt dit med flera andra hästar förut. Och dom är många så dom kan fråga varandra. 
 
Så igår red jag Wärsting igen. Att känna hans steg var skit skönt. Han är min lilla prins som är värd mer än något annat för mig! 
 

 

Och nu har jag börjat rida på Hackamore.  Så nu får vi se. Tränslet sitter lite konstigt på han xD 

Jaså Emma ;)

Emma är kär i mina fötter och hon vill äta mina tånaglar! 
 

Äntligen!

Nu har jag gjort om på bloggen. Den vart helt okej. Svårt att bestämma vilka färg och sånt som passa, men nu hoppas jag att den vart bra! 
 
Nu tänkte jag börja blogg igen så mycket jag orkar och hinner. Blir väl en bättre uppdatering senare på eftermiddagen. För nu ska jag ut och rida Wärsting som jag inte har gjort på 6 veckor. Han blev friskförklarad i torsdag. Så nu ska jag börja sätta igång han igen. 
 
puss! 
 



Utkast: Sep. 10, 2012


Utkast: Sep. 10, 2012


RSS 2.0