Snart hem!

Sitter i skolan och väntar på bussen! Tittar på one tree hill! hihi! 
 
Blir hem och prata. Sen så stallet! ;) Yeah! Imon är det fredag!  skönt! 
 
Puss hej! 

Yeah!

Snart är det slut på skolan! Blir hem och mysa med pollen! Taggad sopm fan ;) 
 
Nu ska vi gå och lyssna på några som ska prata musik! Och killarna var snygga! hahha tur det!
 
Igår hade jag och Arvid as kul!! :D Vi baka och myste. och åkte epa det slutade såhär ↓
 
 
Snyggt! tur vi fick hjälp av  Pelle! Pappa var på möte så han kunde inte hjälpa oss heller! Tur man känner några med traktorer ;) 

idrott!

ska snart ha idrott! det blir snöfotboll! ganska tråkigt! men det kan ju blir roligt om man får tacklas lite ;;))

Puss!

Torsdag = hoppträning!

Ja! Ikväll är det hoppträning! yes :D Det är för thomas. Tror det kommer gå väldigt bra!  Han kändes väldigt bra i tisdags på dressyren.  OCh igår han var han väldigt mjuk i galoppen.
 
Och Elin kanske ska ta lite kort! så då kommer det ut lite nya bilder.  Är super taggad! :) 
 

Onsdag!

Idag är det onsdag hmmm... xD Idag ska jag rida och vara med min pojkvänn! ;) Rolig dag. Men är trött... Men blir väl pigg när jag kommer hem ;) Yeah! Tråkigt väder ute bara :/ men bara stå positiv! 
 
Gammla bilder <3 

Snart slut!

Sitta lektionen nu! Yeah! lär iaf vänta tills fyra då mamma slutar..... jobbigt! 
 
Men jag är glad. Maskinen peppar mig! 
 
 

Dagen!

IDag har jag träning! yeah! :D dressyr med wilma!!  Kul kul! 
 
Det känns bara som massa skit. Massa samtal och sms... Men nu börja allt ordna upp sig. hoppas jag! 
 
Trött är jag. Sov inte så mycket. Men ikväll ska jag sova mycket! skönt! haha! 

navelpiering!

Är så taggad tills jag skaffar navelpiering... hihi :')  Elin ochj jag sitter och tittar på massa snygga smycken! Vi hitta en riktigt snygg och cool! Den lyser i mörkret!  hahah! typiskt oss!  

orkar inte...

Alla bara försvinner...
 
Tack 123 hejdå !

Top model!

Sitter och tittar på lite navelpiercingar och top model! finns inget bättre... Blir väl lägga sig snart. Trött efter helgen! 
 
bloggar mer imon! 

"När allt faller"

Ibland undrar man vad jag har gjort som har förtjänat allt som händer just nu! Mitt liv bara  går upp och ner... 
 
Man kan inte le hela tiden, Men man vill ju kunna le någon gång ibland... Fejk känns det som! 
 
Nu ska jag se positivt på allt! I helgen ska jag och Arvid bo i borsans hus. Vi ska fixa fåren och hålla koll på alla djur när dom är i stockholm!  Sen på måndag ska jag pierca mig!!!! Hål i navln! kommer skaka...  Men det blir ju snyggt efter åt! lätt värt! Sen på helgen har jag tävling. Så ganska bra veckor väntar! :) hoppas jag på... 
 
kär.............................. 

Utedag med syster min!

Idag har jag åkt skoter och ridit! Trött i kroppen. Men har haft en rolig jävla dag! Skit roligt att åka skoter. hihihi! 
 
Nu ska jag duscha och sen bär det av mot mormor och morfar. (y) 
 
Luktar så mycket skoter... hihi sexig jag känner min idag. Lortig mest... 

Lördagmorgon!

Sitter upp och tittar lite på datorn! Vakna tidigt... 
 
Idag är det ridning och skoteråkning som står på schemat. Hehe. Ikväll ska vi fira Morfar. Så ikväll blir det inget mys med min kille! :( Men trevligt med middag  med Familjen. Om det inte går över styr.... 
 
Igår gick det bra på ica. Sålde allt.  och ganska snabbt också!  Men Elin och jag hade kul! ;) Sedan var det b ara att åka hem. Red med Syrran när jag kom hem. Gick bra. Men wärsting behövs galopperas ur. Sen hade vi mysigt med familjen, åt lite mat och sånt. Sedan gick Arvid och jag och la oss. Vi var trötta och Arvid skulle göra ladugården idag. Men vi skulle inte gå upp så tidigt hmm :/ 
 

FREDAG!

IDAG ÄR DET FREDAG! Yeah! 
 
Idag blir det sitta på ica, rida och vara med min pojkvän! :D Älskar helger. Den här helgen ska jag rida, mysa, fira morfar, kanske åka skoter och bara ha en rolig helg :D 
 
Inatt har jag inte kunnat sovit... Blir bara mardrömmar. Och när jag drömmer mardrömmar tror jag dom är sana.  Jag drömmer ju ofta om arvid hehe  dumma jag men. Så när han sover här och vaknar tror jag att det har hänt så jag typ slår han eller putar han. Stackars kille som får stå ut med mig.  Hahah xD 
 
 
 
 

val!? HJÄLP!

Snart är det gymnasiumval! Vet inte vad jag ska som andra hand och sånt! hmm.. 
 
Omvårdnad står på första val iaf! Hoppas att det blir rätt och jag får har kul dom 3 åren jag ska gå där. Hoppas på många nya vänner iaf i framtiden. Känns som alla bar försvinner ifrån mig! 
 
Hoppas jag kommer in iaf!  
 
 
Puss! 

dålig uppdatering och ny dator.

Hej hej! 
 
Har varit dålig på att uppdatera jag vet! Men nu har jag en ny underbar dator. heheh! skit skön att skriva på! men väldigt liten. 
 
Sitter och nördar one tree hill! Bästa serien! 
 
Idag ska jag baka och rida Wärsting. Han kommer nog inte gå så mycket denna vecka. För imon sitter jag på ica och säljer fikabröd. mums! Och igår var jag till kuratorn och badhuset. Simmade  500 meter. Ganska skönt att komma igång med något.  
 
Imon blir det ica då och mys med Arvid. Vi har 5 månader idag! Yeah till oss! 
 
 

Tävling!

Är med i nellie's tävling. hehhe 
 
*
 
Skit snyggt! 

Träning och funderingar...

Igår förstördes ju humöret. va? ovanligt... 
 
Idag är det troligen träning. Så kallt. Får se om träningen ställs in. Det är iaf bom med bästa Ida! Sen blir det väl sova. hahah ovanligt xD 
 
Hoppas han är ganska lugn men ändå inte. hmm hur tänkte jag då? ;)
 
 
 

Måndag och jag är glad!

Det är måndag och jag är så jävla glad! men det kommer väl förstöras någon gång under dagen.
Idag blir det att åka till morfar och mormor och prata lite. Kanske läxa. Sen hem och rida. yeah! 
 
 
andas! 
 

underbar helg!

Fredag: Var det en Arvid dag kan man säga.  Mocka enbart. Ridningen fick avstå. Han hade gått hela veckan och jag orkade inte.   Sen åkte vi till sandviken på tidningscupen. Tråkigt men men. Sen sov vi och mös hela natten. Älskar att sova med honom! 
 
Lördag: Fixa allt till tävling! Arvid hjälpte mig hela dagen! bästa killen! Sen var det mys på kvällen och sova. Var så kallt och allt. Hjälpte arvid med ladugården. 
 
Söndag: Jag tävla dressyr. Fick 64.66% :D As kul ju!  låg två halva klassen sen så kom jag utanför placering :/ men kom 9 av 17!  Super häst ju! laget kom sist :/ men vi hade kul iaf!  Sen myste jag med min kille!  hihihi! så Härlig helg! är så glad! 
 

onsdag, Snart helgen.

Snart sista lektionen (y) tyska... 
 
Sen blir det hem och rida lite.  Blir en skogstur.  Imon hoppträning. Då ska Elin fota mig :D kommer det lite nya bilder. hehe. 
 
Ska försöka smörja lite saker ikväll. Hoppsadeln och tränslet och sånt. hehe. 
 
Snart helg!!! Fuck yeah. Och idag är jag glad!  Har ett leende på läpparna! 
 
#le! 

Bästa mamma!

Igår så hade mamma köpt massa saker till mig! Träns, Transportskydd , Grimskaft och en sadelgjord. Så jävla roligt att få så snygga saker. Och allt kom från hööks. Så jävla snyggt var det. Måste smörja upp alllt innan jag använder det thihi! Nu ska jag ha syslöjd.  hejdå! 

Yeah!

Snart har ju Arvid och jag 5 månader (y) Yeah! Men nästa månad har vi ett halvår. Och jag vill ju att det ska vara lite speciellt. Men tyvärr är ja borta :( 
 
Arvid och ja har gått igenom mycket tillsammans. Helt ortoligt att vi inte är trött på varandra. Eller rättare sagt  jag är inte trött på honom! men jag vet inte om han är det. hahah xD 
 
Men ganska otroligt att vi fortfarande är tsm så mycket skit vi gått igenom. Men jag älskar tiden vi har haft och hoppas på en bättre tid nu bara. Älskar min kille. Och jag hoppas han älskar mig. 
 
En bild från första dagen! hihi 

Blää..

var hemma och var sjuk igår... Mådde illa och var as trött. Fick hem och sova lite...

Ida blir det att åka och mäta Wärsting. Hoppas på C-ponny! Sen så har jag träning ikväll. Dressyr för sussi! Kul. Rider med Wilma (y)

Längtar till helgen... Då är det tävling och mys med min kille som gäller! Hoppas jag hihi :3 Det är dressyrtävling. Vi hoppas på att det inte är kallt. För då åker vi inte. :(

mår ju som man mår!

Har haft ont i huvudet hela natten. Så är jävligt trött. Kommer snart somna känns det som... Men bara att försöka... 
 
Ikväll blir det att rida i ridhuset. Kul iaf! Hoppas på att vara lite piggare då. Blir dressyr. Snart är första tävligen!! :D Yeah! 
 

tack...

Året börjar jobbigt... Trött på alla nu. Blir så ledsen. Allt får man höra tll slut, Så snälla har du problem med mig, PRATA MED MIG. Jag orkar inte att få skit. 
 
Idag blir det in till sandviken. Ska till kuratorn. Sen mysa med min söta häst. Igår var han vild på träningen. Han börjar få unghäst fasoner... Inte bra. Han var vild i transporten. Han trampa på sig själv. Så när jag kommer hem är han blodig på 3 ben. Inte kul... 
 
Vill ha helg nu! 
 

RSS 2.0